Harmonie těla, emocí a myšlenek
Eliška Esthe Zdražilová
Připadám si, že se v tom horku každým okamžikem rozteču. Zavřít se tak na chvíli do ledničky. Chuť na zmrzlinu roste! Není nad to si ji vyrobit doma a bez cukru. Ovoce je teď všude spousty a je potřeba ho dobře zužitkovat.
Co budeme potřebovat:
VARIANTY:
Můžete použít jakékoli ovoce o hmotnosti cca 350 g. Jen bych vynechala maliny, ostružiny a meruňky, protože by vám mohly vadit pecičky a tvrdé kousky při lízání zmrzliny.
Pro malé děti není zmrzlina vhodná a to proto, že je zmrzlá. Děti mají špatnou termoregulační schopnost a paradoxně konzumace ledových nápojů a zmrzlin nás v horku ohřívá (tělo musí vynaložit obrovské teplo, aby zmrzlinu ohřálo na 37 °C). Mohou ji dostat ke svačině jako ovocný krém o pokojové teplotě od 1 roku.
Dobrou chuť
Esthe